Tehnologia Matterport te aduce mai aproape de realitate

Explorează orice dimensiune
în imagini 3D

Un tur virtual profesional trebuie să genereze răspunsuri potrivite, experiențe realiste și conexiuni puternice. Cu ajutorul camerei Pro2 3D Matterport, scanăm orice spațiu, îl edităm și îl distribuim către publicul tău țintă în orice format dorești – online, print sau VR.

Tur virtual 3D

Tehnologie 4K

Datorită tehnologiei 4K, imaginile scanate au o rezoluție înaltă și redau fidel toate detaliile spațiului promovat în imagini 360°.

Scanare automată

Echipamentul Matterport captează imagini 4K și detalii în 3D dintr-o singură scanare, în doar câteva clipe.

Încărcare pe website

Turul virtual poate fi implementat în cadrul website-ului propriu, oferind publicului țintă o prezentare completă, interactivă și imersivă.

Promovarea în social media

Turul virtual poate ajunge cu ușurință la potențialii tăi clienți pe canalele de social media – Facebook, Instagram, YouTube etc.

Conținut suplimentar

Prezentarea virtuală poate fi personalizată prin inserarea de imagini, filme de prezentare, link-uri, marcaje și diverse alte tipuri de elemente cu rol informativ.

Vederi panoramice

Tehnologia Matterport permite realizarea unor vederi 360° reprezentative pentru locația scanată, ce pot fi promovate separat pe canalele social media.

servicii tur virtual
servicii scanare 3d
servicii 3d matterport
servicii realitate virtuala
01

Realitatea virtuală, o fereastră spre viitor

Turul virtual îmbină conținutul digital cu secvențe din lumea reală pentru a expune utilizatorul la un conținut vizual fără precedent. Acesta te transpune în locuri aflate la distanță în timp și spațiu, oferind o experiență virtuală memorabilă, mai ales atunci când se folosește tehnologia VR.

02

Turul virtual este sociabil și portabil

Turul virtual poate fi accesat lejer de pe smartphone, tabletă sau laptop. Astfel, publicul țintă beneficiază de o incursiune în lumea virtuală oriunde s-ar afla, indiferent că îți accesează website-ul de prezentare, pagina de facebok sau alt orice alt canal de promovare.

03

Cum arată afacerea ta în imagini 4K HDR?

Tehnologia Matterport asigură o calitate excepțională a imaginilor panoramice ce alcătuiesc turul virtual și impresionează prin culori intense, luminozitate, contrast, texturi și dinamică. Pentru rezultate optime, imaginile sunt editate și pelucrate astfel încât turul virtual să atragă cât mai mulți vizitatori.

Ce poate face Start Scan pentru tine?

Crește timpul petrecut de vizitatori pe site, atrage de 4 ori mai mulți potențiali clienți și îți aduce cu până la 80% mai multe rezultate. Vrei să afli mai mult? Contactează-ne!

0727.938.077

Contact
Top